Ridecenteret

På Hinnerup Rideklub tilbyder vi elevundervisning på hold om fredagen og om lørdagen. Det foregår på rideskolens heste. Eleverne sadler selv hestene/ponyerne op, naturligvis med hjælp fra elevholdsunderviseren.

Der er 3 elevhold om fredagen fra kl. 16.00 til kl. 19.00 og 3 elevhold om lørdagen fra kl. 10.00 til kl. 13.00, hvor både nybegyndere, letøvede og øvede deltager.


Til forældrene
Mindre børn kan have svært ved at sadle op, være lidt usikre i den store hal med flere heste på én gang og bare synes det er rart, at mor eller far er i nærheden. Derfor opfordrer vi til, at forældre eller en anden voksen vil hjælpe børnene i den første tid.

Om sikkerheden
Det er ikke nødvendigt med det helt korrekte ridetøj for at kunne deltage i elevundervisning, men en sikkerhedsgodkendt ridehjelm er nødvendig. HIRI har hjelme til udlån, hvis man ikke lige selv har én. Samtidig er det også vigtigt, at det fodtøj man rider med, har en lille hæl, så foden ikke smutter igennem stigbøjlen. Herudover skal vi informere om, at man selv skal sørge for at tegne en ulykkesforsikring, hvis uheldet skulle være ude. Den forsikringspakke, som rideklubber under Dansk Ride Forbund har via medlemsskab, dækker ikke klubbens medlemmer eller elever.

Ferie
I juli måned holder rideskolens heste/ponyer ferie, i øvrige ferier aftales med underviser, hvorvidt der er undervisning eller ej.

Pris
Elevholdsundervisning (undervisning én gang om ugen) pris.

Gratis prøvetime
Ønsker I at finde ud af om ridning er noget for jer, kan HIRIs ridelærer arrangere en prøvetime. Prøvetimen arrangeres i undervisningstiden om fredagen, når der er plads på et hold. Prøvetimen kan bruges på at finde ud af om du vil gå til ridning eller om der er en af HIRIs rideskoleheste du vil prøve i forbindelse med udvælgelse af den helt rigtige partshest. Du kan leje vores partsheste 2 eller 3 dage om ugen.

Kontakt
Send en mail med navn, alder, telefonnummer og hvor meget du har redet før eller om det er første gang du skal prøve at ride. Der er pt. venteliste, men skriv alligevel, måske er der lige pludselig plads på et hold.
Skriv til den ansvarlige for rideskolen på hirirideskole@gmail.com
Hinnerup Ridecenter | Møllevej 7a, 8382 Hinnerup